Турист Михаил Судник (kindus)
Михаил Судник
был вчера 13:44
Фотоальбом

Лоев. Наш лазурный берег

5 19
Лоев — Беларусь Май 2021

Лоев. Городок на правом берегу Днепра, он спрятался от туристов за лесами и болотами Полесья, на самой границе с Украиной. Но именно в таких местах, кажется, и прячется неожиданная красота, душевность и умиротворение.

Дороги здесь старые, но хорошие. Сохраняют своё состояние из-за отсутствия активного движения.
Дороги здесь старые, но хорошие. Сохраняют своё состояние из-за отсутствия активного движения.
Если ехать со стороны Брагина по улице Ленина через весь город, который производит впечатление досмотренного, зелёного, дышащего, то через несколько километров останавливаемся на площади, напоминающую площадь Победы в Минске.
Калi рухацца з боку Брагiна праз увесь горад, якi зрабiў уражанне дагледжанага, зялёнага, дыхаючага, то праз некалькi кiламетраў робiм прыпынак на плошчы, якая нагадвае плошчу Перамогi ў Мiнску.
Если ехать со стороны Брагина по улице Ленина через весь город, который производит впечатление досмотренного, зелёного, дышащего, то через несколько километров останавливаемся на площади, напоминающую площадь Победы в Минске. Калi рухацца з боку Брагiна праз увесь горад, якi зрабiў уражанне дагледжанага, зялёнага, дыхаючага, то праз некалькi кiламетраў робiм прыпынак на плошчы, якая нагадвае плошчу Перамогi ў Мiнску.
Центральная площадь
Цэнтральная плошча
Центральная площадь Цэнтральная плошча
Также нашли здесь и кофейню, где смогли отдохнуть и полюбоваться видами центральной площади Лоева. Кстати, это единственная кофейня, которая встретилась нам от самого Пинска! Это к вопросу о развитии туризма и малого бизнеса в Беларуси...
Таксама тут знайшлi й кавярню, дзе можна было адпачыць ды пакахацца вiдамi цэнтральнай плошчы Лоева.
Зрэшты, гэта адзiная кавярня, якая сустрэлася нам ад самага Пiнску!
Гэта к размове пра развiццё турызму й малога бiзнеса ў Беларусi
Также нашли здесь и кофейню, где смогли отдохнуть и полюбоваться видами центральной площади Лоева. Кстати, это единственная кофейня, которая встретилась нам от самого Пинска! Это к вопросу о развитии туризма и малого бизнеса в Беларуси... Таксама тут знайшлi й кавярню, дзе можна было адпачыць ды пакахацца вiдамi цэнтральнай плошчы Лоева. Зрэшты, гэта адзiная кавярня, якая сустрэлася нам ад самага Пiнску! Гэта к размове пра развiццё турызму й малога бiзнеса ў Беларусi
Капучино и мокачино были вкусные. Пошли на набережную. Вот жилой дом 19 века. Сейчас тут какие-то детские художественные учреждения и что-то ещё.

Капучына з макачына былi смачныя. Пайшлi на набярэжную. Вось i жылы дом 19-га стагоддзя. Зараз тут нейкiя мастацкiя дзiцячыя ўстановы ды яшчэ нешта.
Капучино и мокачино были вкусные. Пошли на набережную. Вот жилой дом 19 века. Сейчас тут какие-то детские художественные учреждения и что-то ещё. Капучына з макачына былi смачныя. Пайшлi на набярэжную. Вось i жылы дом 19-га стагоддзя. Зараз тут нейкiя мастацкiя дзiцячыя ўстановы ды яшчэ нешта.
А вот и Днепр. Посередине реки проходит граница с Украиной. Где-то там лязгают гусеницами НАТОвские танки.

А вось i Дняпро.  Пасярод яго iдзе мяжа з Украiнай. Недзе там лязгаюць гусенiцамi НАТАўскiя танкi.
А вот и Днепр. Посередине реки проходит граница с Украиной. Где-то там лязгают гусеницами НАТОвские танки. А вось i Дняпро. Пасярод яго iдзе мяжа з Украiнай. Недзе там лязгаюць гусенiцамi НАТАўскiя танкi.
С этого балкончика, может и видно. Кстати, как он вам? Хотели бы иметь такой? Ну не Лоев, а какой-то Лазурный берег))

З гэтага балкончыка, можа i вiдаць. Дарэчы, як ён вам? Хацелi б мець такi? Ну не Лоеў, а нейкi Лазурны бераг.
С этого балкончика, может и видно. Кстати, как он вам? Хотели бы иметь такой? Ну не Лоев, а какой-то Лазурный берег)) З гэтага балкончыка, можа i вiдаць. Дарэчы, як ён вам? Хацелi б мець такi? Ну не Лоеў, а нейкi Лазурны бераг.
Красота.
Прыгажосць.
Красота. Прыгажосць.
Дальше идём на Аллею Героев. И видим, что лязгают танки совсем не на том берегу Днепра.

Далей iдзем на Аллею Героев.
I бачым, што лязгаюць танкi зусiм ня з таго боку Дняпра.
Дальше идём на Аллею Героев. И видим, что лязгают танки совсем не на том берегу Днепра. Далей iдзем на Аллею Героев. I бачым, што лязгаюць танкi зусiм ня з таго боку Дняпра.
Свежепокрашенные, может и поедут ещё. Пять баллов, ко дню Победы подготовились. Лайк. 

Свежапафарбаваныя, можа i паедуць яшчэ.
Ну, пяць, да дня Перамогi падрыхтавалiся. 
Лайк.
Свежепокрашенные, может и поедут ещё. Пять баллов, ко дню Победы подготовились. Лайк. Свежапафарбаваныя, можа i паедуць яшчэ. Ну, пяць, да дня Перамогi падрыхтавалiся. Лайк.
Над Днепром стоит то ли беседка, то ли ротонда, то ли памятник. Отлита из металла. Тут и львы, и цветы и символы какие-то. А наверху крест. Что тут нужно делать, я так и не понял.

Над Дняпром стаiць цi то альтанка, цi то ратонда, цi то помнiк.
Адлiта з метала.
Тут i iльвы, i кветкi, i сымбалi нейкiя. 
А наверсе крыж.
Што тут трэба рабiць, я не зразумеў.
Над Днепром стоит то ли беседка, то ли ротонда, то ли памятник. Отлита из металла. Тут и львы, и цветы и символы какие-то. А наверху крест. Что тут нужно делать, я так и не понял. Над Дняпром стаiць цi то альтанка, цi то ратонда, цi то помнiк. Адлiта з метала. Тут i iльвы, i кветкi, i сымбалi нейкiя. А наверсе крыж. Што тут трэба рабiць, я не зразумеў.
Заглянем ещё в одно место. Днепр разлился, говорят, уже лет 20 такого не было тут.

Зазiрнем яшчэ ў адно месца. 
Дняпро разлiўся, кажуць, ужо гадоў 20 такога не было тут.
Заглянем ещё в одно место. Днепр разлился, говорят, уже лет 20 такого не было тут. Зазiрнем яшчэ ў адно месца. Дняпро разлiўся, кажуць, ужо гадоў 20 такога не было тут.
Паромную переправу также затопило. Уровень воды поднялся пости на два метра. А из Лоева на тот берег попасть можно только на пароме.

Паром таксама затапiла.
Узровень вады вышэйшы амаль на два метры.
З Лоева на той бераг можна трапiць толькi праз паром.
Паромную переправу также затопило. Уровень воды поднялся пости на два метра. А из Лоева на тот берег попасть можно только на пароме. Паром таксама затапiла. Узровень вады вышэйшы амаль на два метры. З Лоева на той бераг можна трапiць толькi праз паром.
А это паромщик. После работы поплыл на другой берег. Живёт там.

А гэта паромшчык.
Пасля працы паплыў на той бераг.
Жыве там.
А это паромщик. После работы поплыл на другой берег. Живёт там. А гэта паромшчык. Пасля працы паплыў на той бераг. Жыве там.
Ну и в завершение один из двух беларуских Марсов. Всем приятных путешествий!

Ну й напрыканцы адзiн з двух беларускiх Марсаў.
Усiм прыемных падарожжаў!
Ну и в завершение один из двух беларуских Марсов. Всем приятных путешествий! Ну й напрыканцы адзiн з двух беларускiх Марсаў. Усiм прыемных падарожжаў!

Полезные ссылки:

✔️ Кэшбэк 4% при бронировании на Ostrovok.ru. Более 3000 отзывов.

✔️ Кэшбэк 2% при бронировании ЖД-Билетов на Яндекс.Путешествия.

✔️ Кэшбэк 4% при бронировании Авто на Localrent. Автомобили от локальных прокатных контор на популярных курорта: Турция, Крым, Сочи, Грузия, ОАЭ, Армения и многие другие. Принимают карты МИР.

✔️ Кэшбэк 2% при бронировании Туров на Travelata.

✔️ Русские гиды и экскурсии по всему миру. Трансферы, услуги фотографов и многое другое.

✔️ Дешевые авиабилеты? Конечно Aviasales.

Комментарии к альбому